ÄVENTYRSMÅLNING

Vad

Äventyrsmålning är en spännande kurs för dig som vill utveckla ditt måleri, få nya intryck och nya upplevelser (med inslag av ett visst mått av osäkerhet.) Varje kursdag börjar med en gemensam övning i naturen, utanför anlagda vägar, eller i en delvis annorlunda miljö. I dessa övningar kommer material att ingå.

 

 

Hur

Under tre dagar kommer vi att ta med dig på ett målningsäventyr i Skaparladans närområde. Här målar vi under de omständigheter som platsen erbjuder. Det kan vara på en stor duk, ute i öppen terräng, vid havet eller på ett annorlunda underlag.

Efter dessa pass har vi en muntlig genomgång i grupp. Övningarna är både inspirerande och ibland något (ej direkt fysiskt) utmanande. Gruppen delar erfarenheter och samverkar också i någon av övningarna. Äventyrsmåleriet genomförs under förmiddagarna alla tre dagarna. Därefter har du din ateljéplats där du kan du måla, som vanligt, så länge du vill.

 

 

För vem

Förkunskapskrav är att du minst har gått kursen Måla utfrån glädje & lust – Uppstart eller minst har deltagit i en kurs med de första 5 principerna i Vedic Art.

Kursen är:

  • För dig som vill få nya intryck och nya upplevelser i ditt måleriet.
  • För dig som vill testa att skapa i en delvis annorlunda miljö.
  • För dig som är öppen för att skapa under ett visst mått av osäkerhet och ej kunna planera allt i förväg.
  • För dig som vill utveckla ditt måleri tillsammans med andra.

 

 

Vad ingår

Ateljéplats med staffli, stor stafflivägg, stol och filt samt avlastningsbord liksom muntliga genomgångar och tre olika äventyrliga övningar. Allt material för övningarna ingår i kurspriset. Mat och logi ingår inte. Mer info finns under fliken Info!

DATUM

 

Kursen återkommer

ANMÄLAN>>

SKAPARLADAN, KNÖSGÅRDENS VÄG 6, 761 94 NORRTÄLJE

TEL: 070-747 76 62  MAIL: ANMALAN@SKAPARLADAN.SE