AKTUELLT

Butiken och Galleriet öppet första och andra advent

Lördag och söndag den 1-2 december och 8-9 december är det full fart i Galleriet. Vi har öppet kl. 11-15.

Här hittar du konst av Jonna Jakobsson, en mängd konstnärsmaterial, vackra lampor från Karlskrona lampfabrik, yllefiltar från Klippan, Manfred Peppers drivvedsskåp, keramik av Gabriella Gustafsson med mera, med mera.

 

Vi bjuder på glögg, pepparkakor, tända ljus och julmys!

 

Vi kommer även att sälja gemensamhetsdukarna från de senaste två årens kurser. Utgångspriset är 50 kr/st. Alla intäkter går oavkortat till organisationen Operation Smile. Det är en internationell hjälporganisation vars medicinska volontärer arbetar utan ersättning på operationsuppdrag runt om i världen med att operera ett barn med läpp-, käk- eller gomspalt. Varje operation förändrar ett barns liv för alltid. Operation Smile har hittills genomfört över 290 000 operationer i Afrika, Asien och Latinamerika. Klicka här för att läsa mer!

 

 

inspirations-kurserna – alltid nya föreläsningar & workshops

Måla utifrån Glädje & Lust– Inspiration(steg3) är till för dig som redan har gått Steg1 och 2 eller motsvarande. Vid varje kurstillfälle har vi olika inspirationsteman – föreläsningar och/eller workshops som ger dig ny kunskap, nya insikter och en extra gnista i skapandet. Kommande inspirationsteman kan du se under kursbeskrivningen >>

 

 

Presentkort – DAgs för julklapp?

Ge dig själv, eller någon du gillar, en skön målarkurs eller konstnärsmaterial i present.

Maila oss så tar vi snabbt fram ett personligt presentkort på valfritt belopp.

Välj mellan att få presentkortet som pdf för egen utskrift eller via posten.

Boka via: anmalan@skaparladan.se

 

 

Vi spänner gärna dina målningar!

Kilramar i storlek 21-100 cm finns i butiken. Pris för uppspänning: 250 kronor/målning.

Gäller målningar upp till max 1x1 meter. Kostnad för kilramar tillkommer.

Behöver ej bokas i förväg men har du många målningar så hör gärna av dig med måtten i förväg
så att kilramarna säkert finns på plats.

Vill du spänna din målning själv? Kolla gärna in instruktionsfilmen på denna sida >>

 

 

Din integritet är viktig för oss!

När du skickar en kurs- eller intresseanmälan till Skaparladan via vår webb, via e-post eller på annat sätt, tex genom besök i vår butiken,  du gett ditt samtycke till att vi lagrar dina uppgifter. Vi behöver spara och behandla uppgifter om dig, så som namn, postadress, mobil och mailadress samt naturligtvis vilka kurser du anmält dig till för att kunna kommunicera med dig via mail, sms eller annat liknande sätt. Det kan handla om vi ska kunna skicka en kursbokningsbekräftelse, en faktura eller information om kurser eller lediga kursplatser.

Dina uppgifter kommer att sparas så länge du accepterar att ha en kommunikation med oss. Du kan när som helst tacka nej till fortsatt kommunikation med oss.

Dina personuppgifter delas inte med någon annan aktör. Vi kan dock komma att dela dina personuppgifter med en tredje part, förutsatt att vi är skyldiga att göra så enligt lag tex för att sköta bokföring och fakturering. Skaparladan använder inte cookies. Vi samlar heller inte in och analyserar beteendedata baserat på användning av vår webbplats. Vi vill bara skapa en kreativ oas här i Roslagen där alla är välkomna att utveckla sitt måleri och sig själv som konstnär. :)

Personuppgiftsansvarig är Peppe Jakobsson. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att ändra adressuppgifter eller för att begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på mail: anmalan@skaparladan.se.

skaparbubblan,  ©Skaparladan

Alla kurser i gruppen "Måla utifrån Glädje & Lust"  baseras på vår ”Skaparbubbla” med dess fyra faser.

SKAPARLADAN, KNÖSGÅRDENS VÄG 6, 761 94 NORRTÄLJE

TEL: 070-747 76 62  MAIL: ANMALAN@SKAPARLADAN.SE