AKTUELLT

nu finns kurserna för 2020 till och med september färdiga att boka! :)

 

 

Presentkort – alltid aktuellt!

Ge dig själv, eller någon du gillar, en skön målarkurs eller konstnärsmaterial i present.

Maila oss så tar vi snabbt fram ett personligt presentkort på valfritt belopp.

Välj mellan att få presentkortet som pdf för egen utskrift eller via posten.

Boka via: kontakt@skaparladan.se

 

 

inspirations-kurser;  alltid nya föreläsningar & workshops

Måla utifrån Glädje & Lust– Inspiration är en fördjupningskurs. Vid varje kurstillfälle har vi olika inspirationsteman – föreläsningar och/eller workshops som ger dig ny kunskap, nya insikter och en extra gnista i skapandet. Kommande inspirationsteman kan du se i kursbeskrivningen >>

 

 

Vi spänner gärna dina målningar!

Kilramar i storlek 21-100 cm finns i butiken. Pris för uppspänning: 250 kronor/målning.

Gäller målningar upp till max 1x1 meter. Kostnad för kilramar tillkommer. Vanligtvis är din målning spänd några dagar senare.

 

Vill du spänna din målning själv? Kolla gärna in instruktionsfilmen på denna sida >>

 

 

Din integritet är viktig för oss!

När du skickar en kurs- eller intresseanmälan till Skaparladan via vår webb, via e-post eller på annat sätt, tex genom besök i vår butiken,  du gett ditt samtycke till att vi lagrar dina uppgifter. Vi behöver spara och behandla uppgifter om dig, så som namn, postadress, mobil och mailadress samt naturligtvis vilka kurser du anmält dig till för att kunna kommunicera med dig via mail, sms eller annat liknande sätt. Det kan handla om vi ska kunna skicka en kursbokningsbekräftelse, en faktura eller information om kurser eller lediga kursplatser.

Dina uppgifter kommer att sparas så länge du accepterar att ha en kommunikation med oss. Du kan när som helst tacka nej till fortsatt kommunikation med oss.

Dina personuppgifter delas inte med någon annan aktör. Vi kan dock komma att dela dina personuppgifter med en tredje part, förutsatt att vi är skyldiga att göra så enligt lag tex för att sköta bokföring och fakturering. Skaparladan använder inte cookies. Vi samlar heller inte in och analyserar beteendedata baserat på användning av vår webbplats. Vi vill bara skapa en kreativ oas här i Roslagen där alla är välkomna att utveckla sitt måleri och sig själv som konstnär. :)

Personuppgiftsansvarig är Peppe Jakobsson. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att ändra adressuppgifter eller för att begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på mail: kontakt@skaparladan.se.

Skaparladan på instagram

Följ oss gärna på www.instagram.com/skaparladan

SKAPARLADAN, KNÖSGÅRDENS VÄG 6, 761 94 NORRTÄLJE

TEL: 070-747 76 62  MAIL: KONTAKT@SKAPARLADAN.SE