KURSANMÄLAN

Anmälan

Du anmäler dig genom att skicka ett mail till: anmalan@skaparladan.se

 

Skriv ditt namn, e-post, mobilnummer samt hela din postadress. Ange även kursnamn & datum på de kurser du vill anmäla dig till samt ev. övrig information som du vill meddela. Ange om du önskar boende i Skaparladan, enkelrum, eget eller delat dubbelrum.

 

Är ni flera personer som vill anmäla er tillsammans går det bra att skicka ett gemensamt mail med en avsändare och övriga deltagare som cc (kopia).

VIKTIGT! Anmälan måste vara komplett! Vi behöver respektive deltagares fullständiga namn,  fakturaadress, mobilnummer samt e-postadress för att kunna boka och skicka bokningsbekräftelse. (Det går alltså INTE att boka "jag plus 3 personer".)

Skriv även i vilken prioritetsordning deltagarna ska bokas - det kan hända att samtliga inte får plats på önskad kurs. Önskar ni logi så är även detta viktigt att ange i prioriteringsordning då antalet lediga rum är begränsad.

Saknas denna information kommer vi tvingas be om kompletteringar av uppgifter. Vid bokning som sker vid kurssläpp innebär det att er anmälan kommer längre bak i kön innan komplettering inkommit.

 

Du får, efter anmälan, en bokningsbekräftelse.

OBS! Under kurssläppsdagen kommer ditt svar att dröja men var säker - varje anmälan hanteras i ordning efter när de inkommit.

Faktura och ytterligare information om kursen mailas till dig cirka 8 veckor före kursstart. Betalningsvillkoren är 20 dagar. Då vi ofta har kö på kurserna är det viktigt att fakturan betalas per förfallodatum, annars riskerar du att förlora din plats!

 

När du skickar en kursanmälan så sparar och behandlar vi uppgifter om dig, så som namn, postadress, mobil och mailadress samt naturligtvis vilka kurser du anmält dig till för att kunna kommunicera med dig via mail, sms eller annat liknande sätt. Det kan handla om vi ska kunna skicka en kursbokningsbekräftelse, en faktura eller information om kurser eller lediga kursplatser. Dina uppgifter kommer att sparas så länge du accepterar att ha en kommunikation med oss. Du kan när som helst tacka nej till fortsatt kommunikation med oss. Dina personuppgifter delas inte med någon annan aktör. Skaparladan använder inte cookies. Vi samlar heller inte in och analyserar beteendedata baserat på användning av vår webbplats. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att ändra adressuppgifter eller för att begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på mail: anmalan@skaparladan.se.

 

 

Pris

Samtliga kurspriser är inklusive moms för privatpersoner och exklusive moms för företag (då denna är avdragsgill). Ange ev. företagsnamn för fakturering nedan om fakturan ska betalas från ett företag. Fakturan kompletteras annars med tilläggsfaktura i efterhand.

 

 

Skaparladans bokningsregler

Vi vill att allt ska fungera så bra, tryggt och enkelt som möjligt – såväl för kund som för oss som litet företag. Nedan hittar du de villkor för bokningar som gäller. I och med din bokning av kurs, workshop, kvällsevent, logi etc så accepterar du dessa villkor.

 

Anmälan till kurs & eventuell logi tas emot via mail. Vid kursbokning får du en bokningsbekräftelse med länk till hemsidan med ytterligare information samt besked om att faktura mailas till dig cirka 8 veckor före kursstart.

 

Efter bokningsbekräftelse är du garanterad en plats och din bokning anses vara ömsesidigt bindande.

 

Kursavgiften betalas in på angivet bankgiro enligt den faktura du får via mail.  Vi har 20 dagars betalningsvillkor om inget annat meddelats via mail dvs avtalats skriftligt.

 

Anmälan till kurs, workshop, logi etc är bindande, men kan återtas enligt reglerna om ångerrätt i Lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59). Reglerna om ångerrätt beskrivs längre ner på sidan. (Dessa regler gäller bara privatpersoner och inte om du gör din bokning via ett företag.)

 

Återtagande av anmälan

Förutom vad gäller ångerrätten enligt nedan är anmälan bindande.

Observera att detta gäller generellt om inget annat står i det mail som mailas ut till dig i samband med din anmälan.

 

Samtliga kurser, workshops, events och logi

Vid avbokning som görs 14-30 dagar före kurstillfället uttas en avgift på 30 % av kursavgiften (inkl. ev. bokat boende).

Vid avbokning mindre än 14 dagar före kurstillfället betalas hela (100 %) kursavgiften (inkl. ev. bokat boende).

Avbokning ska ske skriftligen till anmalan@skaparladan.se

 

Observera: anmälan blir ömsesidigt bindande med undantag ångerrätten vid bekräftelse via mail om kursplats och eventuell logi.

 

Ångerrätt

Du har enligt Lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59) rätt att ångra dig och avboka din anmälan genom att:

- Meddela oss inom 14 dagar efter det att vi har mailat bokningsbekräftelse att du har plats reserverad på en kurs plus eventuell logi.

- Meddelande om avbokning kan lämnas både skriftligen och muntligen men vi uppskattar om den sker via mail.

- Meddelande om avbokning ska innehålla dina personuppgifter samt uppgift om vad du är anmäld till samt ev. bokad logi.

- Avbokar du din kurs enligt reglerna om ångerrätt har du rätt att återfå hela kursavgiften om du redan betalat den.

- Om kursen har startat har du accepterat att avstå från ångerrätten.

 

 

Allmänt bra att veta innan kursstart! Klicka här >>

 

SKAPARLADAN, KNÖSGÅRDENS VÄG 6, 761 94 NORRTÄLJE

TEL: 070-747 76 62  MAIL: KONTAKT@SKAPARLADAN.SE