MÅLA STORT TILL MUSIK – STEG 1

TILL ANMÄLAN>>

DATUM

 

Kursen återkommer

Vad

Under kursen målar du i dubbelt så stor ateljéplats än vanligt med stöd av skön musik och rytm. Du målar på extra stora stafflier och är därmed fri att välja ett större format – upp till 1,8x2 meter. På förmiddagarna dag 1, 2 och 3 låter vi måleriet inspireras av ett musikpass. Det är såväl lugna som mer ”ösiga” pass. Du får mycket tid att måla och även chansen att utbyta erfarenheter om målarprocessen med de övriga deltagarna. Då gruppen är liten - max 7 deltagare - blir atmosfären skön och personlig.

 

 

Hur

Kursen inleds med en inspirerande föreläsning och filmvisning om att måla till musik och att måla i större format. Vi börjar med en praktisk genomgång kring format, flödiga färger och flexibla färgbord. Musiken spelas högt i ateljén. Du har sedan, om du vill, tillgång till den i en mp3-spelare. Mp3-spelaren och hörlurar får du låna under kursen.

 

 

För vem

Förkunskapskrav är att du minst har gått kursen Måla utifrån glädje & lust – Steg 1 eller minst har deltagit i en kurs med de första 5 principerna i Vedic Art.

 

Kursen är:

  • För dig som tycker att ett vanligt staffli är trångt och längtar efter utrymme.
  • För dig som vill utforska hur olika rytmer och musik kan inspirera och utveckla ditt måleri.
  • För dig som tycker om att skapa fritt

 

 

Vad ingår

Ateljéplats med två stora staffliväggar, stol och filt samt stort avlastningsbord liksom muntliga genomgångar och musikpass. Musikspelare och hörlurar finns att låna. Mat, logi och material ingår inte. Mer info finns under fliken Info!

 

SKAPARLADAN, KNÖSGÅRDENS VÄG 6, 761 94 NORRTÄLJE

TEL: 070-747 76 62  MAIL: KONTAKT@SKAPARLADAN.SE