MÅLARVECKA MED EXTRA STOR ATELJÉPLATS

DATUM

 

Återkommer

TILL ANMÄLAN>>

Vad

Målarveckan är en kurs för dig som målat tidigare. Under en hel vecka har du tillgång till extra stor ateljéplats där du i egen takt kan utveckla ditt måleri. Maximal frihet och inspiration är tankarna bakom kursveckan som ger ditt skapande lite mer utrymme.

 

 

Hur

Målarveckan inleds med en samling som utgör avstampet för veckan. Då kursen har maximalt 7 deltagare/ateljélokal är ateljéplatserna extra stora. Varje plats inkluderar två stafflier cirka 1,8x2 meter samt 2 stycken golvstafflier för skiva, större målarbänk samt bekväm vilstol och filt.

Du målar som vanligt hur mycket och så länge du vill under dygnets timmar.

 

Under vinter och vår har inga gemensamma samlingar eller något lärarstöd dagtid utan istället tre kvällsevenemang på tisdagen, torsdagen samt på lördagskvällen. Detta för att inte störa flödet i det fria skapandet under dagarna. Föreläsningarna syftar till att ge dig ytterligare inspiration i ditt måleri. Den sista kvällen äter vi en gemensam middag tillsammans. Denna ingår i kurspriset. Målarveckan avslutas på söndagen kl.12.00.

 

Under sommarens målarveckor har vi förutom ovanstående dessutom gemensamma samlingar onsdag och fredag så att gruppen, för dom som vill, träffas varje dag för föreläsning, meditation eller reflektion.

 

Att bo på plats under hela veckan kan hjälpa dig att lättare komma i flöde och i kontakt med din skaparkraft. I Skaparladan finns 2 enkelrum och 2 dubbelrum. Detta gör att det finns möjlighet för 4-6 deltagare att boka logi i direkt anknytning till ateljén (beroende på om man kan/vill dela dubbelrum eller inte).

Under våren sker Målarveckorna i Skaparladans stora ateljé. Under sommaren även i Fårhusets ateljé.

 

 

För vem

Förkunskapskrav är att du minst har gått kursen;

Måla utifrån glädje & lust – Steg 1 & 2 eller

Vedic Art grundkurs 1 & 2 i Skaparladan eller

hela Grundkursen i Vedic Art på annan plats.

 

Kursen är:

  • För dig som har målat en hel del tidigare och längtar efter ateljétid utan lärarstöd.
  • För dig som vill måla flera dagar och hinna komma i kontakt med din skaparkraft.
  • För dig som vill ha tillgång till en extra stor ateljéplats.
  • För dig som trivs att skapa i en mindre grupp av målare.
  • För dig som vill utveckla ditt personliga uttryck.

 

 

Vad ingår

Ateljéplats med staffli, två stora staffliväggar, stol och filt samt avlastningsbord, två föreläsningar och en gemensam middag. Mat, logi och material ingår inte. Mer info finns under fliken Info!

 

SKAPARLADAN, KNÖSGÅRDENS VÄG 6, 761 94 NORRTÄLJE

TEL: 070-747 76 62  MAIL: ANMALAN@SKAPARLADAN.SE