MÅLNINGSRETREAT i skaparladan

TILL ANMÄLAN>>

DATUM

(Antal lediga platser per kurs och lediga rum i Skaparladan ser du, högst upp, på sidan Kalender i menyn!)

 

Kursen återkommer

Vad

Välkommen till ett Målningsretreat i Skaparladan och på Knösgården med omnejd. Dagarna varvas med målning, meditation, kontemplation, samtal,  naturvandring (ev. ej under decemberkursen) i Roslagsnatur och ett yogapass. Det blir ett stillsamt äventyr i syfte att att ladda batterierna, hitta nya intryck och att lära dig mer om dig själv. Det spelar ingen roll hur mycket (eller inte alls) du målat tidigare - varje deltagare målar utifrån sin egen utgångspunkt. Retreatet ger en stund för eftertanke, lugn och stillhet.

 

 

Hur

Du har en egen ateljéplats under hela kursen och du bestämmer själv hur mycket tid du vill måla. Ateljén är öppen dygnet runt. Kursupplägget varvar målning med meditationer i syfte att öka närvaron och hitta den egna rytmen.

 

Dag 2 börjar med en meditation för att sedan övergå till en helt tyst dag. Lunch (ingår) och serveras dag 2 i Skaparladan. Dag 3 inleds med ett lätt yogapass och fortsätter med målning, meditation och kontemplation.

 

 

För vem

Förkunskapskrav är att du är bekant med akrylmåleri sedan tidigare och är över 18 år.

 

Kursen är:

  • För dig som vill öka närvaron i livet och måleriet
  • För dig som vill finna en mer avspänd och meditativ aspekt i skapandet
  • För dig som längtar efter ett tillfälle att ladda batterierna

 

 

Vad ingår

Ateljéplats med staffli, stor stafflivägg, stol och filt samt avlastningsbord liksom muntliga genomgångar, övningar, och olika meditationer. Mat, logi och material ingår inte. (Lunch dag 2 ingår dock.) Mer info finns under fliken Info!

 

SKAPARLADAN, KNÖSGÅRDENS VÄG 6, 761 94 NORRTÄLJE

TEL: 070-747 76 62  MAIL: KONTAKT@SKAPARLADAN.SE