MÅLNINGSRETREAT i skaparladan

DATUM

 

26-28 april – 3 dagar - 3 200 kr

Lärare: Weronica

TILL ANMÄLAN>>

Vad

Välkommen till ett Målningsretreat i Skaparladan och på Knösgården med omnejd. Dagarna varvas med målning, meditation, kontemplation, samtal, två naturvandringar (ev. ej under decemberkursen) i Roslagsnatur och ett yogapass. Det blir ett stillsamt äventyr i syfte att att ladda batterierna, hitta nya intryck och att lära dig mer om dig själv. Det spelar ingen roll hur mycket (eller inte alls) du målat tidigare - varje deltagare målar utifrån sin egen utgångspunkt. Retreatet ger en stund för eftertanke, lugn och stillhet.

 

 

Hur

Du har en egen ateljéplats under hela kursen och du bestämmer själv hur mycket tid du vill måla. Ateljén är öppen dygnet runt. Kursupplägget varvar målning med meditationer i syfte att öka närvaron och hitta den egna rytmen.

 

 

om aprilkursen 2019

Dagarna består av mycket målning samt tre meditationspass. Efter första samlingen börjar vi med en lugn meditativ naturvandring. Dag 2 börjar med en meditation för att sedan övergå till en helt tyst dag. Lunch serveras denna dag i Skaparladan. Dag 3 inleds med ett lätt yogapass och fortsätter med målning, meditation och kontemplation.

 

 

För vem

Inga förkunskapskrav.

 

Kursen är:

  • För dig som vill öka närvaron i livet och måleriet
  • För dig som vill finna en mer avspänd och meditativ aspekt i skapandet
  • För dig som längtar efter ett tillfälle att ladda batterierna
  • Både för dig som aldrig målat tidigare och för dig som målar hur mycket som helst

 

 

SKAPARLADAN, KNÖSGÅRDENS VÄG 6, 761 94 NORRTÄLJE

TEL: 070-747 76 62  MAIL: ANMALAN@SKAPARLADAN.SE