NATURLIGT VIS

TILL ANMÄLAN>>

DATUM

(Antal lediga platser per kurs och lediga rum i Skaparladan ser du, högst upp, på sidan Kalender i menyn!)

 

29-31 maj - 3 dagar - 3 400 kr

Lärare: Jonna och Weronica

Vad

Naturligt Vis är en kurs där du möter Roslagens natur och låter den vara din inspiration i ateljén. På ett lustfyllt sätt tar du del av naturens alla färger, linjer, former, ljud, ljus och olika typer av material. Miljön utvecklar dig och flyter in i ditt måleri – såväl ute i naturen som i din ateljéplats. Tre lustfyllda dagar med en fin kombination av friluftsliv och ateljétid.

 

 

Hur

Under kursen varvas egen tid i naturen med tid i ateljén. Varje dag innehåller fältstudier i den vackra omgivningen kring Skaparladan – oavsett väderlek. Du får inspirerande övningar, material och tips om hur du kan ”samla” din egen upplevelse av naturen. Varje deltagare får med sig ett grund-set med fältmaterial att använda på utflykterna. Tiden i naturen har fokus på den egna upplevelsen och rytmen i dig själv. Genom dina studier utomhus får du nya impulser till måleriet i ateljén.

 

 

För vem

Förkunskapskrav är att du minst har gått kursen Måla utifrån glädje & lust – Steg 1 eller minst har deltagit i en kurs med de första 5 principerna i Vedic Art.

 

Kursen är:

  • För dig som vill insupa naturen och låta upplevelsen återspeglas i ditt måleri
  • För dig som tycker om att vistas och röra dig utomhus oavsett väderlek
  • För dig som vill lära dig att samla inspiration till ditt måleri oavsett var du är
  • För dig som vill öka närvaron i naturen, livet och måleriet

 

 

Vad ingår

Ateljéplats med staffli, stor stafflivägg, stol och filt samt avlastningsbord liksom muntliga genomgångar och övningar. Ett grund-set med fältmaterial att använda på exkursioner samt sittunderlag. Mat, logi och övrigt material ingår inte. Mer info finns under fliken Info!

 

SKAPARLADAN, KNÖSGÅRDENS VÄG 6, 761 94 NORRTÄLJE

TEL: 070-747 76 62  MAIL: KONTAKT@SKAPARLADAN.SE