referenser

Vi har inte landat!!! Vi flyger högt, burna av all glädje, energi och upptäckarlusta ni delade så generöst och fantastiskt inspirerande och livsbejakande. Tack för
underbara dagar.

/Isabel

 

 

Tack för en fantastisk målarkurs i Skaparladan!

Det märks verkligen på er två att ni bor i Sveriges fyrklövertätaste område! Lyckliga ni!

/Liisi

 

 

När jag var sju år mötte jag "K". Hon kom in i mitt liv som en färgklick, stark, öppen, kreativ, stort hår med mycket färg och och hon pratade med stora rörelser. Jag blev överlycklig, skulle få lära mig att måla.

Första gången hon kom fram till mig så stod hon länge bakom mig, jag blev alldeles rusig och lite nervös… vad skulle hon säga… vad ?? Hon sa inget, bara gick.

Lilla jag satt och tänkte att hon nog tyckte det var fint, men ville inte störa. Eller ?

Nästa gång, då hade jag ritat ett helt landskap, med vattenfärg, de stora puckarna med olika färger blandades på pappret, jag var så glad….så stod hon där … alldeles tyst….. Sen sa hon, "Jaha, här sitter du och försöker, men du ska nog inte måla sånt, det kan du inte"

Jag målade inte mer.

45 år senare kommer jag till Skaparladan, en solig dag. Efter 2,5 dag på Lågarö sitter jag i mitt kök, målar på allt jag hittar. Jag hittade just en burk som såg ful ut, nu är det fylld med färg. Mina vuxna döttrar och min man bara häpnade igår när jag visade vad jag målat. Inga kommentarer annat än MEN ÅH, så underbart! Den vill jag ha, och den .. Och den ! Så fyllt med kärlek.

Jag är nu i full färd med att planera för nästa och nästa tillfälle hos er, min man vill komma med.

Ibland räcker inte orden till, men jag hoppas att ni känner vad dessa 4 bokstäver innehåller… av hela mitt hjärta, TACK!

/Johanna

 


Tack Jonna för en färgrik, kreativsprudlande helg i er underabara lada :)

/Eva

 

 

Tack för en underbar vecka!!! Jag är så imponerad och lycklig över det härligt fria utrymme ni två kära Lyckas att skapa!!! Kramar

/Eva

 

 

Längtar tillbaka... till målarbubblan, den sköna platsen och fina stämningen!

/Linda

 

 

Skaparladan är en fantastisk kreativt och generös oas! Tack för en underbar skaparhelg! ♥
/Marie-Louise

 

 

Jag är så otroligt glad över att jag fick chansen att vara med på en kurs som sticker ut från alla andra målarkurser i både upplägg och innehåll. Det blev en riktig kickstart för mig att sätta igång med att måla igen. Jag är grymt impad över hur du lyckades guida oss och skapa så mycket mening, kraft och tillåtande kreativt klimat. Det kändes som om alla var med utifrån sina förutsättningar och på sina villkor - alla sedda och lyfta av dig. Så tack för att du gjorde det så proffsigt, innerligt, personligt, utvecklande och roligt!

/Lena

För en människa vars (yrkes)liv är en enda stor tidplan/checklista där allt fokus ligger på resultat så var denna helg rena terapin. Som ett litet liv i koncentrat. Sammanfattade märkligt nog (eller kanske inte...) mina dagar hos er i två dikter. Jag som varken läser eller skriver dikter. Ja, ni fattar :) Kram till er alla tre ❤️

/Maria

 

BÖRJA

Jag kan inte

Prova

Nej jag kan inte

Jo prova

Jag är inte en sån som... (målar)

Nähä

 

Jag kan inte

Börja bara

Jag vågar inte

Det är ok

 

Jaha

 

TILLIT

Vad ska du göra

Vet inte

När är du klar

Vet inte

Vart är du på väg

Ingen aning

 

Andas

Befriande

 

 

Åååååh, vad jag saknar Er och Ladan!!!

/Helena

 

 

Jag har gått andra Vedic Art kurser och tycker inte de har varit i närheten av er kurs som var så fantastiskt bra och inspirerande. Det är verkligen stor skillnad på kurser, ni är fantastiskt duktiga!

/Carolina

 

 

Är fortfarande i nån skön, lite groovy, Skaparladan-känsla, som om min ´syn´ vidgats något, som om min ´kropp´ landat något. Fan vad glad jag är att ni finns och skapat detta kreativa paradis, bästaste Jonna och Peppe!

/Christina

 

 

Tack för en fantastisk vistelse hos er på Skaparladan den 6 - 8 juli. Efter många många års "olust" att teckna och måla har jag nu snickrat ihop ett eget staffli och målar.....och målar.....

/Lena

 

 

Tack för underbara dagar! Trodde inte att jag kunde vara så inne i mig själv... Vi ses igen!

/Jenny

 

 

Tack för en underbar kurs och ett fantastiskt slut på detta år.

/Kram Annika & David

 

 

Tack bästa Jonna o Peppe! Ni ger en verkligen kraft! Mår så otroligt bra när jag är hos Er. Den positiva energi Ni utstrålar är verkligen en underverksinjektion. Har aldrig känt något liknande i mitt 66 åriga liv.

Idag när jag tittade på en av de tavlor jag ägt i 15 år så ser jag något nytt. Ni har även lärt mig att se in i målningar o hitta nya  upplevelser.

/Stora kramar från Kerstin

 

SKAPARLADAN, KNÖSGÅRDENS VÄG 6, 761 94 NORRTÄLJE

TEL: 070-747 76 62  MAIL: ANMALAN@SKAPARLADAN.SE