NYFIKEN PÅ ATT STÄLLA UT

DATUM

 

Kursen återkommer.

TILL ANMÄLAN>>

Vad

Under tre dagar lägger vi fokus på allt det som en utställning kan innebära i form av förberedelser, genomförande och uppföljning.

Du har förstås tillgång till en egen ateljéplats så att du kan måla i lugn och ro den tid då du inte har genomgångar och övningar. Du tar med dig minst tre målningar till kursen som du kan tänka dig att ställa ut.

 

 

Hur

Under kursen har vi flera övningar och genomgångar som handlar om hur du förbereder dig och dina målningar inför en vernissage och utställning. Tillsammans diskuterar vi utmaningar som namngivning, prissättning, CV/presentation, sammansättning av målningar, inbjudningar, upplägg av eventuellt tema osv. Även frågor såsom hur vi förhåller oss till att släppa taget om målningar, kritik och omgivningens uppfattning inkluderas i kursen.

 

 

För vem

Förkunskapskrav är att du minst har gått kursen Måla utifrån glädje & lust – Steg 2 eller minst har genomgått grundkursen i Vedic Art dvs. har fått samtliga 17 principer.

 

Kursen är:

  • För dig som har målat mycket
  • För dig som är nyfiken på vad det kan innebära att ställa ut
  • För dig som vill eller ska ställa ut dina målningar
  • För dig som vill lära dig om det praktiska, roliga och utmanande inför, under och efter en utställning

 

 

Vad ingår

Ateljéplats med staffli, stor stafflivägg, stol och filt samt avlastningsbord liksom muntliga genomgångar, övningar, och morgonmeditationer. Mat, logi och material ingår inte. Mer info finns under fliken Info!

SKAPARLADAN, KNÖSGÅRDENS VÄG 6, 761 94 NORRTÄLJE

TEL: 070-747 76 62  MAIL: ANMALAN@SKAPARLADAN.SE