VEDIC ART – grund- och fortsättningskurs

TILL ANMÄLAN>>

DATUM

(Antal lediga platser per kurs och lediga rum i Skaparladan ser du, högst upp, på sidan Kalender i menyn!)

 

6-12 juli - 6,5 dagar - 3 900 kr

Lärare: Jonna och Weronica

 

28-30 augusti - 3 dagar - 2 900 kr

Lärare: Jonna och Weronica

Vad

Vedic Art är en modern svensk metod, utarbetad av konstnären Curt Källman, för att väcka skaparlusten och utveckla skapandet både hos nybörjare och etablerade konstnärer. I kurserna låter vi skapandet ske av sig självt, naturligt och enkelt, inifrån och ut. Det handlar inte om att måla på ett speciellt sätt, med en viss färg eller att pådyvlas olika målartekniker. Vedic Art består av 17 principer – verktyg som motverkar prestationskrav och som även kan hjälpa till att lösa upp olika kreativa blockeringar.

 

 

Hur

Våra Vedic Art-kurser har vi delat upp i tre delar på respektive grund- och fortsättningsnivå. På Grundkurs 1 går vi igenom princip 1 till 5. På Grundkurs 2 går vi igenom princip 6 till 11. På Grundkurs 3 går vi igenom princip 12 till 17. På fortsättningskurserna arbetar vi vidare med principerna och dess tillägg.

 

Det tar tre helgkurser eller en veckokurs att gå igenom alla 17 principer. Har du gått igenom några principer någon annanstans än i Skaparladan fortsätter du från där du är.

 

 

För vem

Inga förkunskapskrav krävs för Grundkursen. För dig som tidigare gått Grundkursen i Vedic Art fortsätter du där du är eller påbörjar Fortsättningskursen.

 

Kursen är:

  • För dig som vill börja måla, målar eller har målat tidigare men tappat lusten.
  • För dig med starka prestationskrav som lägger krokben för glädjen i skapandet.
  • För dig som är nyfiken på Vedic Art

 

 

Vad ingår

Ateljéplats med staffli, stor stafflivägg, stol och filt samt avlastningsbord liksom muntliga genomgångar, och morgonmeditationer. Mat, logi och material ingår inte. Mer info finns under fliken Info!

 

 

SKAPARLADAN, KNÖSGÅRDENS VÄG 6, 761 94 NORRTÄLJE

TEL: 070-747 76 62  MAIL: KONTAKT@SKAPARLADAN.SE